Verzend- en leveringsbeleid

Wij hebben een beperkte voorraad producten en materiaal. Producten die besteld worden via de website worden bezorgd door onszelf of PostNL. Wanneer we het product verzenden met PostNL ontvangt de koper van ons een track & trace code, waarmee de bestelling kan worden getraceerd. Wanneer we het product zelf bezorgen, stellen wij de koper hier schriftelijk van op de hoogte en wordt er samen een geschikt bezorgmoment gekozen.

Wanneer een bestelling vertraagd is, stellen wij de koper hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat de bestelling uiterlijk 30 dagen na het verzenden van de orderbevestiging ontvangen is. Mocht dit niet lukken dan zullen wij samen met de koper op zoek gaan naar een passende oplossing, als restitutie van het aankoopbedrag of het verzenden van een vervangend product met gelijke waarde.

Retourbeleid

De koper mag het product binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Dit kan de koper doen door een e-mail te sturen naar info@oplichterspraktijk.nl. Nadat de koper een bevestiging per e-mail heeft ontvangen, moet het product binnen 14 dagen retour worden gezonden, inclusief alle geleverde toebehoren. Binnen 14 dagen storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat tijdens de aankoop is gebruikt. De koper draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Tijdens de bedenktijd dient de koper zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Producten die specifiek zijn ontworpen en geproduceerd naar wensen van de koper worden niet retour geaccepteerd.